Globalno pretraživanje nije omogućeno.
Preskoči na sadržaj

Dostupni e-kolegiji

Franšiza BABYSTEPS

Ovdje se nalaze sve važne informacije za naše BABYSTEPS franšizere!

Veselimo se s vama graditi vaš uspjeh!

Mini trening 1-3 godine
Miscellaneous
Preview Course

Mini trening 1-3 godine

Dobrodošli na mini trening za roditelje i djecu od 1 - 3 godine!

Mini trening sadrži:

 • 3 videa (razvoj 1-2 godine, razvoj 1-3 godine, igra)
 • Priručnik sa 50 opisanih razvojnih aktivnosti za djecu od 1-3 godine
 • popis svih razvojnih materijala (rekvizita) koji vam trebaju za provedbu aktivnosti iz Priručnika
 • predlošci za određene razvojne aktivnosti odmah spremni za upotrebu čim ih isprintate.

Cijena Mini treninga iznosi 97 eura (750 kuna) do 1. 6. 2022. te zatim raste na 197 eura nakon 1.6. 2022. 


Upis u Mini trening mogući su 2 puta godišnje, a prijaviti se možete na info@senzogym.hr (u naslov stavi Mini trening 1-3).


Veselimo se zajedno poticati razvoj tvog djeteta!

Potakni razvoj svoje bebe
Miscellaneous
Preview Course

Potakni razvoj svoje bebe

Uskoro očekuješ prinovu ili imaš bebu i voljela bi znati što te očekuje?

Kroz ovaj Mini SenzoGYM tečaj i 3 videa naučit ćeš sve što trebaš znati o razvojnim miljokazima, babyhandlingu, motoričkom razvoju, razvoju svih 7 osjetila i načinima pravilnog poticanja razvoja. Pripremila sam ti i poneki primjer vježbica iz našeg BABYSTEPS programa. 

Snimke su ti na platformi dostupne do 31. 12. 2021., a cijena iznosi 97 eura (750 kuna). Prijaviti se za Mini tečaj možeš na info@senzogym.hr (u naslov stavi Mini tečaj, 97 eura).

BABYSTEPS membership program
Miscellaneous
Preview Course

BABYSTEPS membership program

Jesi li znala da se dijete rađa s više moždanih stanica, nego što je zvijezda u galaksiji? Znaš li da će dijete do 10-te godine života izgubiti polovicu od trilijun moždanih stanica koje ima ukoliko se one ne stimuliraju na adekvatan način?

Moje ime je Ivana Štedul i stručnjakinja sam za rani razvoj.  Osim što sam diplomirala na Specijalističkom diplomskom studiju fizioterapije (3 + 2, neurološki modul) i radne terapijemajka sam 4- ero djece.

S obzirom da je 2 od mojih 4-ero djece rođeno kao neurorizično (jedno dijete s hipertonusom, drugo dijete je rođeno prijevremeno s hipotonusom) kroz razvojne vježbe i aktivnosti od najranije dobi maksimalno sam poticala njihov senzo - motorički razvoj.

Budući je njihov napredak bio očigledan (samostalno su se posjeli sa 6 mjeseci, a sa 6 .5 već su pravilno četveronožno puzali), prijatelji liječnici zamolili su me da održim jedno predavanje o svim aktivnostima koje sam s njima provodila. Predavanje sam održala i odmah se okupila grupa roditelja koja je navedene aktivnosti željela provoditi i sa svojom djecom. Ostalo je povijest. 

U svom profesionalnom radu i u radu s vlastitom djecom davne 2010. - te godine kreirala sam koncept BABYSTEPS Senzo-motoričkih radionica za bebe© prvi koncept poticanja ranog razvoja kroz fizio i radnoterapijske postavke u cijeloj Republici Hrvatskoj! I izuzetno mi je drago da i tebe mogu podučiti svemu što znam!

Dobrodošla u našu veliku SenzoGYM obitelj!

Mentorski program
Miscellaneous
Preview Course

Mentorski program

Oduvijek želiš raditi s djecom i njihovim roditeljima? Kroz Mentorski program #spretnodijete © započni svoj posao iz snova i kreiraj usluge koje će tvoji maleni klijenti obožavati!

Cilj Mentorskog programa #spretnodijete © je podučiti stručnjake specifičnim principima rada s bebama i djecom te postaviti temelje uspješnom kreiranju edukacija za roditelje.

Mentorski program #spretnodijete © sadrži:

 • individualni selekcijski postupak za ulazak u program (preko zooma)
 • 12 sati grupnih zoom edukacija uživo koje snimamo i koje će biti dostupne na edukacijskoj platformi (ponedjeljkom od 18:00 – 20:00 sati)
 • 6 dodatnih sati Q and A pitanja i odgovora (3 x 2 sata) putem zooma
 • individualno 45 minutno savjetovanje svakog polaznika vezano uz njegovu specifičnu uslugu kroz zadnja 2 tjedna programa
 • moje mentorstvo tijekom tjednih zadataka koje će trebati izvršavati
 • odgovaranje na specifično pitanje mailom svake srijede kroz 6 tjedana trajanja programa

I još:

 • zatvorena facebook grupa podrške 
 • dodatni snimljeni video i audio materijali dostupni na platformi
 • pisani materijali i radni listovi

Bonus – gostujući stručnjaci i njihova predavanja iz područja ranog razvoja i poduzetništva

Nakon završenog Mentorskog programa #spretno dijete© mogućnost ulaska u program za certifikaciju za voditelja BABYSTEPS Senzo-motoričkih radionica za bebe© te kupnju licenci.

Još su 3 mjesta slobodna za selekcijski postupak za 2. generaciju polaznika Mentorskog programa #spretnodijete koji počinje 18. 10. 2021. Prijaviti se možete na info@senzogym.hr (u naslov stavite Mentorski program).